Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Νέο Link για τα manga/novels (mediafire)

Ανανέωση των links για τα manga απο Dragonball και τα novels απο Slayers.

Τα ανεβασα στο mediafire, ελπίζω να μην υπαρχει κανενα προβλημα γιατι μου εκανε νουμερα ο φακελος που εφτιαξα εκει.

Κατεβαζετε απο εδω:
http://www.mediafire.com/?xmblpuhhh1972

5 σχόλια:

  1. τώρα που η anime awmn έχει κλείσει το site που θα βρούμε τα επεισόδια του slayers? μήπως μπορείς να τα ανεβάσεις κάπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν παραμεινουν κλειστοι θα κοιτάξω αν μπορεσω να τα ανεβάσω στο nyaa torrents. Δυστυχως αυτο θα μπορεσω να το κάνω μετα τον Σεπτεμβριο/Οκτωβριο γιατι θα λειπω για επαγγελματικους λογους σε νησι οπου το ιντερνετς ειναι λιγακι σπανιο. Τ-Τ

      Διαγραφή
  2. Δεν θα παραμείνουν κλειστοί αλλά απ'ότι άκουσα δεν έχουν πια δικό τους tracker άρα όταν θα ανοίξουν δεν θα έχουν τα torrent του slayers.Η αλήθεια είναι ότι επειδή τα slayers είνια μια από τις αγαπημένες μου σειρές την είχα γράψει σε cd αλλά τώρα που ξεκίνησα να την ξαναδώ μου κάνει νερά το cd.Για να μην τα πολυλογώ έχω ολη τη δουλειά σου από slayers εκτός απο τα επεισόδια 25 και 26 του πρώτου κύκλου.Αν μπορείς να μου τα στείλεις κάπως και αν θες θα σε βοηθήσω εγώ στο ανέβασμα τως επεισοδίων αν μου πεις πως γιάτι ειμαι άσχετη από αυτά.Και κάτι τελευταίο,θα σκεφτόσουν να κάνεις τις πιο καινούργιες season του slayers από Σεπτέμβρη Οκτώβρη που θα έχεια πάλι internet?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά έχω αφήσει στη μέση μια ταινία Slayers που θέλω να τελειώσω πρώτα. Σαν υλικό έχω όλες τις σεζόν της σειρας και τις ταινίες, το θέμα είναι να καταφέρω να τελειώσω την μετάφραση των υποτιτλων και να "πακετάρω" τα επεισόδια.
      Τώρα για να σου στείλω τα 2 επεισόδια δε μπορώ να σκεφτώ κάτι αποτελεσματικό, αν τα ανέβαζα σε mediafire πιθανότατα θα έπρεπε να τα χωρίσω σε κομμάτια και αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να το αποφύγω για πολλούς λόγους (εκτός από το ότι είμαι κι εγώ άσχετη με τη διαδικασία).
      Αν όντως ισχύει αυτό για το anime awmn θα κοιτάξω μέσα στο καλοκαίρι να "ξαναπακετάρω" τα επεισόδια για να βγαίνουν αυτόματα οι ελληνικοί υπότιτλοι και θα κάνω σχετική ανακοίνωση για την 2η έκδοση όταν μπορέσω να τα ανεβάσω. Ελπίζω να καταφέρω να κάνω και κάποια πρόοδο σε καινούρια επεισόδια.
      Γενικά επειδή φεύγω σε λίγες μέρες δεν νομίζω πως μπορώ να κάνω κάτι αυτή τη στιγμή.

      Διαγραφή
  3. Εντάξει μην αγχώνεσαι προέχει η προσωπίκη σου ζωή και μέτα αυτό.Εγώ απλά θέλω τα επεισόδια,τα οποία θα ανεβάσεις όποτε εσύ έχεις ελεύθερο χρόνο.Όσο για τα καινούργια επεισόδια αν τα κάνεις κάποια στιγμή θα χαρώ ιδιαίτερα γιατί όπως σου είπα το slayers είναι η αγαπημένη μου σειρά και θα περιμένω όσο χρειαστεί γιατί δυστηχώς δεν ξέρω καθόλου αγγλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή